RESTORACIJA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oстајте овде

4 posters

Strana 2 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Čet Apr 07, 2011 2:41 pm

U Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Gornjem Milanovcu na času tehničkog obrazovanja učenicima sedmog razreda je dato pivo, pošto su, pre dve nedelje, završili ubacivanje uglja u školsku ložionicu.

Dežurni nastavnik Nenad Jovićević podneo je direktoru škole prijavu, jer je video da se đaci za vreme časa otimaju oko piva, kao i zbog zloupotrebe đaka.
Jovićević je naveo da đaci za vreme nastave utovaraju ugalj, bez odobrenja roditelja, a iz straha ne smeju tome da se suprotstave.
Kako je agenciji Beta izjavila direktorka škole Dušica Bojović, po odobrenju nastavnika tehničkog obrazovanja Zorana Đorđevića, grupa đaka je na času u poslepodnevnoj smeni otišla da pomogne ložacima koji su deci dali pare da kupe dve flaše piva, koje nisu popili.
Ona je navela da je sproveden čitav postupak, da đaci godinama pomažu u utovaru uglja, kao i da je na kraju dežurni nastavnik Jovićević povukao svoju prijavu.
Nastavnik tehničkog obrazovanja Zorna Đorđević tvrdi da đaci nisu pili pivo i da su se samovoljno prijavili da unose ugalj u ložionicu.
"Po programu imam godišnje 36 časova društveno-korisnog rada i gde ću ja taj fond da ostvarim, ako ne na ovakvim poslovima", ističe Đorđević.
Opštinska prosvetna inspekcija s ovim slučajem nije upoznata, a roditelji đaka ne žele o tome da govore*.


*јес', нису луди, па да им деца понављају.
Него, 'ај' се кладимо које је пиво било у питању и у којем паковању! Хинт: Ложачи знају зашто.
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  Hate mail Čet Apr 07, 2011 7:31 pm

...na poslovima cistog genija, bre Zorane bre.
Hate mail
Hate mail

Broj poruka : 1521
Datum upisa : 27.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  Hate mail Pet Apr 08, 2011 3:56 am

Jesi prijavio (tuzio?) one u Cistoci?
Hate mail
Hate mail

Broj poruka : 1521
Datum upisa : 27.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Pet Apr 08, 2011 3:11 pm

Hate mail ::Jesi prijavio (tuzio?) one u Cistoci?

Наравно, што ме ни најмање не радује: постајем као онај зубар који сам себи поправља зубе.
Или као мој клијент Гепа (у раљама топлане).
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  Hate mail Ned Apr 10, 2011 1:57 am

Pa sad, znas sta: bauk ljudskih prava je takosnazno hrupio...

A i red je da se takva shikana obznani.

Samo pazi da ne postanes "Slucaj Kovacevic" pa da te intervjuise Radovan Brankov...
Hate mail
Hate mail

Broj poruka : 1521
Datum upisa : 27.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Ned Apr 10, 2011 7:05 am

Будим се рано, већ око пола шест, а у то доба хтео-не хтео опхрвају те најчудније мисли.
Тако сам јутрос закључио да се амерички трик у виду пристојног & пријатног опхођења вендора према емпторима некако ушуњао и у Србију, пошто су њиме већ инфициране све земље "у окружењу", ако је веровати извештајима које примам. (у овом тренутку Сунце је изненада и ничим изазвано "одскочило" преко крова суседне зграде и пљуснуло ми такву запањујућу количину металножуте светлости право у очи, да једва видим шта куцам)
И заиста, приметио сам да су људи са којима послом или каквом другом намером долазим у контакт, па чак и обичан свет на који наилазим док се крећем улицама у односу према мени далеко љубазнији и култивисанији у том формалном понашању него што су били пре, рецимо, десет година.
Природно да сам се одмах запитао да ли је то објективно тако, или сам ја, пак, оматорио и дошао у silver back стадијум на који остале јединке у чопору инстиктивно реагују са страхопоштовањем, па сам одмах одлучио да се убудуће редовно мажем Q10 кремом. За сваки случај, овом народу није веровати.

Е, даклеМ, то је оно што ме је у целој афери "Чистоћа" највише узнемирило: сирови буздовански наступ са циљем да се отклони свака сумња у њихове намере. Јеботе, па довољно дуго живим да сам у овој земљи могао да искусим најразноврсније форме тог институционализованог силеџијства, е да бих се сад (нарочито сад) трзао од ђубретара.
Директор, иначе, тог гиганта наше јавне хигијене је један солидно неписмени румени јармоња, кадар локалног СПО-а још из деведесетих, а који је такову позицију завредио швалеришући се са ћерком тадашњег директора Заставе, старог СПС-овца, а коју му је чињеницу, пак, једном пригодом годинама после, у башти популарног кафића у центру града онако џентлменски и витешки културно по српски набио на нос, будући да се до тог тренутка већ био дубоко пенетрирао у невино ткиво наше младе демокрације (бивао је до тада директором пијаце, Заставе запошљавања - то вам је она фантомска фирма у коју су пребачени отпуштени радници да би могли по закону да наставе да примају плату још годинама после, водовода & канализације, речју мултипрактик србски менаџер јавних и државних предузећа), па су му везе са тoм одртавелoм комуњаром могле само да штете, па је искористио згоду да испадне мангуп пред целим градом шаљући га у политичку пензију јавном реминисценцијом на сате милости које је имао док му је јебао ћерку - наиме, кад се тај вербални сукоб одигравао пред очима паланачке јавности, у локалном СПС-у већ је увелико била превладала струја Ћетко-Славица.

Надам се да је овај опис успешног политичара и технократе Србије са прелаза двадесетог у двадесетпрви век довољан да вам дочара слику коју ја имам пред очима када понављам мантру "остајте овде" у покушају да одагнам иронични осећај поражености који се смијуљи тамо, иза бучне масе што ми озарена кличе.
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Sre Apr 13, 2011 9:49 pm

Шта би то могло у једној слици, једној реченици, у једној мисли да најбоље опише тзв. државу Србију, коју, акобогда напуштам поткрај лета заувек, шта бих могао о њојзи да некоме кажем (ако ме за то пита) и да тај неко одмах стекне извесне симпатије за мене/ме?
Већ сам помишљао на Пунта. Миссим, Срби још мало па ће да потпуно освоје производњу тог аутомобила који се не прави већ десет - једанаест година. То са Пунтом ми је знаковито нарочито зато што је такво пословање овде традиција - исто је било и са Фићом, и Стојадином, са Тристаћем, сви су постајали наша будућност онда када их нико више није хтео.... Знам само да је онај велики маг који је Американцима продао Југа долазио овде претпрошле (или оне пре) године и био одушевљен кад је видео да легендарни 101 још увек силази са траке: "Људи, па ви овде производите нове олдтајмере! Каква сјајна пословна идеја!"
Али то су радили и други. Добро, де, они су са таквом праксом престали, а ми нисмо, али не може се то на пречац, ипак смо ми озбиљно друштво.

Пао ми је на памет затим "феномен грејања кроз зидове". Сјајна прича, али превише невероватна, мислили би да лажем. А опет, било је кроз историју свакојаких тиранија, сатрапија, псеудодржавних форми бандитизма или обичних лоповских ортаклука, од којих савремену Србију није ни мало лако разликовати, па нисам сигуран да се нешто слично већ није дешавало.

Па овај опасни фазон који је србска влада извела пре неки дан, кад је премијер изјавио да су они извршили све припреме и учинили све што је до владе и власти да банке могу својим дужницима да пролонгирају отплату кредита. Миссим, врх! То стварно нигде није било, а да сам ја чуо. Али није упечатљиво, није нешто...

А онда видим поново чланак у Блицу како се спремају ласерима (!?) да траже Дражин гроб на Ади Циганлији.
И то ми скочи на сам врх топ листе. Не зато што сам ја тамо неки поштовалац лика & дела. Напротив, те пичке четничке су се посрали на круну нашем краљу кад је земљи и народу било најтеже и потом обрисали дупе његовом наредбом одбијајући да се сви ставе под јединствену команду Јосипа Броза Тита (ово ми је омиљена реченица за излуђивање тзв. равногораца у свако време и на сваком месту).
Мени је то фасцинантно, јер испада као да је неко киНДаповао Чичу, одвук'о га једне ноћи крај Саве и убио к'о пса, па затим тако ефикасно сакрио, да нико ни онда, а ни до сада није успео да одгонетне ни ко је то урадио, ни када, ни како, ни где.
А у ствари, то је било законито извршење кривичне санкције коју је изрекао законити суд ове земље у законитом поступку који је био под посебном пажњом домаће и стране јавности.
Е, то је Србија.
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  Hate mail Čet Apr 14, 2011 12:28 am

E, a onda ne posecujes to jedno 10 godina i 9 meseci (k'o tu neki), pa kad napose odes a ono korov na putu, covek sagradio kucu od PET flasa na sred ulice, neko digao "Stojadina" na plocu nezavrsene kuce, nadzidali tzv. Narodnu skupstinu i sve tako nesto.

Bog te jebo, sad kad pomenu': onamo kod mene nadzidjuju (da, da, nije renoviranje) neku malu zgradu; bila prizemna, sad joj dodaju sprat. Da znas da sam stavio prs' na celo i ne bi mi prijatno...

Prvo onaj debil/vajar sa dzakom plasticnih flasa od "Fante" i "Sprajta" sto zivi vrata do mene, sad ovo.
Hate mail
Hate mail

Broj poruka : 1521
Datum upisa : 27.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Čet Apr 14, 2011 3:49 pm

Слоба Радовановић, блистави ум:

"Srbija treba da bude ponosna što je imala dva antifašistička pokreta."
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Čet Apr 14, 2011 4:14 pm

И најновије вести из несвести:

Ustavni sud poništio odluke o razrešenju sudija iz decembra 2009. godine, izjavila je predsednica Društva sudija Srbije Dragana Boljević


kiki kiki kiki kiki kiki kiki kiki kiki kiki kiki kiki kiki kiki kiki kiki kiki
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Čet Apr 14, 2011 8:23 pm

Избори иза ћошка: хапсе лекаре, ископавају Дражу, рехабилитују судије и тужиоце за које је председница највишег суда у земљи по најгледанијим телевизијама до јуче причала да су додатно остваривали приходе проституцијом, крађом, уценама....

Република Србија која своју државну власт проводи кроз чистачице и писаре по задружним млиновима, универзитетске професоре по истуреним одељењима, погонске инжењере по топланама исто колико кроз полицајце, тужиоце, судије, министарске помоћнике, дубоко је у својој недосањаној другој петолетки.

Све то посматрам као тотални странац. Дивно.
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  Hate mail Čet Apr 14, 2011 9:34 pm

"Things are starting to rule".

kiki
Hate mail
Hate mail

Broj poruka : 1521
Datum upisa : 27.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Čet Apr 21, 2011 7:06 am

Јуче возих Ибарском магистралом.....
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Čet Apr 21, 2011 12:40 pm

.... a ТО је спиритуално искуство sui generis, par excelence, sine conditio и erga omnes.
When you're here, you're churching, рече сад једна матора Хавајка за Нешнелџиографик телевизију, док је садила неку традиционалну репу у блато испод 30 центиметара воде.
Управо тако сам се ја јуче осећао после путовања од 100 миља - као да сам цео дан гацао по смрдљивој каљузи, повијен до земље, са блатом и трулежи дубоко у кожи, под зубима и ноктима и ужасном празнином у глави. Комплетан цивилизацијски пораз.

Ибарска магистрала је најдужа сеоска улица у Европи. Протеже се од српске престонице до границе са Црном Гором. Међутим, њен најважнији део, онај за који се везују бројне пословице и анегдоте, почиње тамо где Ибар престаје - у Краљеву - и природно води тамо где полако клизи цела Србија - у један други Београд. О том феномену сам слушао годинама, а да лично нисам имао прилике да га лично проживим, што ме је вероватно спречавало да на потпунији, ако не и једини исправан начин видим своју домовину и њен главни град. Све до јуче.
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Čet Apr 21, 2011 9:48 pm

Елем, за дваипо сата, колико је путовање трајало, прошли смо кроз:
Милочај
Тавник
Мрчајевце
Прељину
Неваде
Мутањ
Љиг
Мељак

Видели смо:
око 600 кафана крај пута
исто толико мангала
три семафора
тринаест полицијских патрола на задацима редовне контроле саобраћаја
двадесетак трактора
десет фреза са приколицама
кладионицу и кинеску продавницу где год би се задесила каква већа скупина кућа
стотинак шлепера, аутобуса, камиона и камиона са приколицом
нешто мање аутомобила различитих произвођача
четири сељака како спаљују нешто у њиви
Језеро Очаја (или Очага, нисам добро запазио)
известан број "дивљих" депонија, ако би се нашао који празан плац
на хиљаде саобраћајних знакова "забрањено претицање" и "највећа дозвољена брзина 50 км/х"
природне лепоте подрудничког краја, у два наврата
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Sub Apr 23, 2011 10:33 am

[You must be registered and logged in to see this link.]
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  Hate mail Sub Apr 23, 2011 11:38 am

rofl
Hate mail
Hate mail

Broj poruka : 1521
Datum upisa : 27.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Uto Apr 26, 2011 9:33 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

Кандидатуру за шта?

slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  Hate mail Sre Apr 27, 2011 3:46 am

Pa za ulazak u onaj hotel gde Japanci, a koje su poslali Amerikanci, cekaju da Srblju rese zdravstveno pitanje... Plus ako moze stan.
Hate mail
Hate mail

Broj poruka : 1521
Datum upisa : 27.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Sre Apr 27, 2011 7:31 am

Да знаш да ме јуче опет пресрео на улици.
Сад је у својој "женској" фази: у разговору набраја искључиво колегинице које зна(мо) још из приправничких дана као особе којима су Јапанци помогли.
"Ух, ух, просто не могу да веујем, а због чега би оне ишле код Јапанаца?"
"Како због чега? Због болести. Свако је од нечега болестан. Ево, и теби сигурно нешто фали, а ти немаш појма шта!"
"Ту си, верујем, у праву. Па, како напредује твоја ствар?", покажем интересовање.
"Никако. Био сам код шефа крагујевачке БИА-е и нудио му велике паре да ме одведе код Јапанаца, он није смео да узме. 200 милиона евра."
"Баш велике паре."
"Велике."
"А што није смео да узме?"
"Па уцењује га Душан М-вић, заменик вишег тужиоца, неким стварима које зна о њему. Запретио му је, ако мени помогне покренуће против њега кривични поступак због тих ствари."
"Зар је могуће?" (већ се приближавам колима, па се не упуштам у детаље која су то злодела руководиоца овдашње БИА-е позната тужиоцу Душану).
"Да, да. Нудио сам и њему 200 милиона евра, заправо после сам смањио то на 20 милиона, а он није хтео да узме."
"Побогу, па зар то није мито?"
"Ма сам ми тражио. Прво нешто мало, па кад бих ја пристао, он би одмах повећао и тако, ваљда хтео да види докле сам ја спреман да идем. Кад сам то схватио, ја сам престао, а онда је он почео да прети шефу БИА-е."
"То ми звучи сасвим као Душан. Хм."
"Ма сви су они будале. Њима Винка В. донесе месечно по неколико хиљада евра и они онда ћуте и раде шта им се каже. Ееееј, па реци, зар нисам у праву. Зар није глуп човек коме понудиш 200 милиона евра, а он уместо тога одабере неколико хиљада?"
"Можда је у томе ствар - нудио си им превише. Значи, та Винка је кључни играч?"
"Не, не, ништа ниси схватио. Она само ради за њих, она прикупља паре и доноси им сваког месеца да би они ћутали и радили што им се каже. И њу има у шаци Душан М. А зашто ти је то важно?"
"Ууу, бога ти! Па као зашто - то значи да је он кључни човек."
"Не разумем. Какве везе сад то има?"
"Па просто, ако успеш њега да се ослободиш, онда ћеш тиме да ослободиш његове моћи и шефа БИА-е, и ту Винку, и све остале, па ћеш лако наћи некога да те одведе код Јапанаца."
"Али...."

Даље не чујем јер сам већ сео у ауто, затворио врата (тумп-сс), стиснуо дугме "СТАРТ", укључио радио и прикопчао појас (цок, пип, взззззз-клик, врууумммммм"... била су то дела Клода Дебисија..."), само видим ужарене очи мог пријатеља спљоштеног носа залепљеног на стакло сувозачких врата како ми нешто веома важно говори, а ја не знам шта, већ се притворно смешкам, климам главом и одмахујем руком.
Нек ми Бог опрости.
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  Hate mail Sre Apr 27, 2011 7:51 am

Daleko bilo.
Hate mail
Hate mail

Broj poruka : 1521
Datum upisa : 27.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Sre Apr 27, 2011 3:16 pm

Изгибо' састављајући довољно кратак, а колико-толико смислен резиме.
Где сам био, шта сам радио.
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Sre Apr 27, 2011 4:05 pm

Иначе звали ме јуче на пријем поводом доласка руског амбасадора: прво дочек у дворишту Саборне цркве, па промоција књиге мог друга "Руси у Крагујевцу" у великој сали цркве, па евентуално...
У назначено време прошетам се до порте (да учиним овом познанику), тамо набили у два наспрамна шпалира неку омладину у тзв. народним ношњама, са српским барјацима у мушким и 'артијама А4 формата са компјутерски исписаним великим словима која су требало да творе реч/и "Хвала" или "Волимо те" или нешто слично у девојачким рукама, нисам се удубљивао.
И велики број Срба русофила.
Један запенио што нема ни једне руске заставе, само српске. Предложим му да неку нашу обрне наопако. "А шта ћемо са грбом?" Исеците га, когод Румуни 1989, кад оно беше.
Други један, из Зубиног Потока, шлеповао се овде уз СПО и искамчио стан у најстрожем центру док је био директором у милости, онда се зајеб'о и пришао демократама, он би ако може до господина амбасадора (после чујем да је легао био преко астала за којим је госн. амбасадор седео не би ли успео у тој својој замисли) само да га нешто пита.
И ми би, и ми... смехом дочекаше присутни русофили.
Једна баба понела своју књигу на промоцију књиге овог мог познаника, да је амбасадор потпише. Један, опет, слику свога деде рођеног Руса, да је лично поклони високом госту, уз обавезни краћи говор на, разуме се, руском.
Биле и неке које су дошле да виде хоће ли наш владика поново да се (очекивано) обрука; ни оне нису отишле празних руку - седећи данас баш са тим другом у башти најбоље градске кафане (што је по овом ветру било велико подвизавање) назочио сам кад су те две пришле нашем столу и без "Извините" или неког сличног уводе упале нам у сред разговора само да би мом познанику (који је крајње пристојно устао да их поздрави) саопштиле своје разочарење што епископ није ни представио присутном народу господина амбасадора, а није га богами ни испратио до врата кад је овај коначно био решио да оде.

Иначе та сеанса данас са писцем јуче представљене (и у импозантном броју од чак 50 примерака продате) књиге била је надасве корисна, јербо сам ја целу ту догодовштину са руским амбасадором пропустио.

Наиме, након што сам осмотрио амбијент и присутни живаљ, ушао сам у цркву (за разлику од скоро свих осталих узваница и домаћина којима то није пало на памет, изузев две младице из оног строја за дочек, дебелих ногу и ниских дупета наглашених оним везеним сукњама, али симпатичних сисића лепо уоквирених јелечићима, које су дошле одмах за мном; те детаље посматрао сам накнадно заваљен у столицу госн. Бруна Гашија близу врата, удно великог брода, док сам се присећао колико сам грешан и уопште контемплирао о хришћанству) и тамо проборавио мало, па онда више нисам имао шта да радим јер ми се нису палиле свеће тако касно поподне; размишљао сам да одем да уплатим Лото, или да можда нешто друго опослим, али нисам знао шта. Уто је прошло двадесет минута од заказаног термина и ја сам помислио "па не чекамо руског цара, него руског амбасадора" и решио да одем на кафу код кума, који се нетом био вратио из села. На изласку из црквене порте су ме два свештеника која су ми долазила у сусрет уљудно ословила са "Помаже Бог" тако да ме је било мало срамота што се нисам снашао одмах да им пожелим Христос васкрсе, јер је био трећи дан. Данас ми каже овај друг да је један од те двојице тешком муком спречио неког нервног болесника да не клекне пред ноге амбасадору и почини ритуално целивање истих, док је други успешно сам одбио насртај веће групе острашћених љубитеља мајчице Русије који су, сваки са својим примерком књиге "Руси у Крагујевцу", али и са којекаквим другим предметима по мишљењу њихових власника згодним за потписивање на њих, кренули на господина руског амбасадора као по јапанске трешње. Ја му то баш и не верујем сасвим, јер знам да хоће да помало претерује хвалећи свој издавачки подухват, али му ипак нисам превише кидао џигерице да је то управо оно што је недостајало читавом хепенингу, да њих двојица ортачки потписују то чудо српскоруске историографске литературе, док их неко шкропи одозго каквом прикладном течношћу, најбоље користећи за то ону фајталицу за веш.
Уместо тога сам га замолио да ме учлани у неколико тих њихових удружења - Братство саборног храма, Савез српски соко и евентуално удругу Краљевина Србија, те да ми о чланству изда одговарајуће сертификате. Ценим да ми такво нешто сигурно неће бити на одмет у новој домовини...
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  Hate mail Sre Apr 27, 2011 7:16 pm

Stan!
Hate mail
Hate mail

Broj poruka : 1521
Datum upisa : 27.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  slawen Sre Apr 27, 2011 11:09 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]


И слика: Српкиња прима решење за пос'о:

[You must be registered and logged in to see this image.]
slawen
slawen

Broj poruka : 5838
Datum upisa : 11.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Oстајте овде - Page 2 Empty Re: Oстајте овде

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu